Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El cicle d’acords desborda Can Riera

Aquest diumenge el cicle d’acords s’ha estrenat el 2019 amb el primer concert d’aquest any. Gemma Abrié i Bianca Batlle han desbordat Can Riera amb la seva actuació, basada en una unió entre música i pintura.

L’acte organitzat per l’Ajuntament de Tiana i Bandabòlit ja juntat més de 80 persones a Can Riera, on alguns dels assistents han hagut de sentar-se a terra o quedar-se dret.

L’actuació ha consistit en una part musical amb veu i contrabaix, per part de la Gemma Abrié, acompanyada d’una pintura en directa feta per la tianenca, Bianca Batlle.

Abrié ha cantat majoritàriament en anglès, amb una cançó en portuguès i una final en castellà, anomenada “Alfonsina y el mar”.

Els espectadors han estat tota l’estona pendents del quadre pintat per Batlle, fins que a l’última actuació l’artista l’ha pintat tot de negre, deixant-lo inacabat. El públic ha quedat sorprès i molts després li han comentat a la pintora després que finalitzes l’actuació.

La tianenca, Batlle, fa una valoració molt positiva del cicle d’acords:

La seva companya, Gemma Abrié s’ha emocionat amb la rebuda que li ha fet Tiana. Així ho ha explicat:

El públic ha sortit molt content de l’actuació i han sigut molts els que després han volgut anar a felicitar a ambdues artistes.