Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Patinatge recollirà diners, aquest diumenge, per poder anar al Campionat d’Espanya

El Club Patinatge Tiana no havia arribat mai tan lluny: el 24 i 25 d’aquest mes disputaran a Alcoi el campionat d’Espanya en la categoria de Xou Juvenil. Els ha agafat tan de sorpresa que, quan a començament de temporada van fer números, no havien comptat amb haver-se de desplaçar fins la ciutat valencianai i poder-s’hi allotjar per disputar el campionat. Per això, aquest diumenge, instal.laran una paradeta a la plaça dels Peixos. Volen recaptar diners per cobrir part d’aquestes despeses inesperades.

Ho faran aprofitant la Festa dels Tres Tombs, diumenge a Tiana, que es fa durant tot el matí. Ho explica en Dídac Atzet, membre de la junta del club tianenc:

 

A la paradeta, a més d’informar de la fita històrica de les 11 patinadores i el patinador del grup juvenil, es vendran unes samarretes al.lusives al club i uns calendaris amb fotos dels nois i noies:

 

Dídac Atzet ha remarcat la gran col.laboració de les famílies de patinadors i patinadores en l’organització de tot plegat:

 

L’expedició sortirà cap a Alcoi el 23 de març al matí, en autocar. Allà ja han reservat sencer l’alberg del municipi, on s’allotjaran i on faran la concentració prèvia als assajos i a la competició pròpiament dita, el cap de setmana.