Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Club Patinatge Tiana guanya el bronze al Critèrium Barcelona

El Club Patinatge Tiana ha aconseguit una treballada medalla de bronze a la competició Critèrium Barcelona, dins la modalitat de Xou, que es va disputar el passat cap de setmana. Les guanydores són un grup format per 16 patinadores. S’havien presentat al certamen únicament amb la intenció de posar “Tiana al mapa del patinatge”, ha explicat la seva entrenadora, Núria Roger. Ella mateixa ens explica com sorgeix la idea de crear la peça guanyadora:

 

“Plou i fa sol” ha estat la coreografia que les ha fet pujar al pòdium. En ella, les nenes comencen simulant una tempesta. Una d’elles es canvia per convertir-se en l’astre rei i, a mida que va tocant a les patinadores, els seus vestits grisos es canvien de colors fins a formar l’arc de Sant Martí:

 

Les tianenques no esperaven aquesta victòria. Segons fonts de l’entitat anaven a “provar” com era aquest món de la competició per tal de poder treballar més i aconseguir una motivació extra. Núria Roger ha confirmat que no sabien en quina posició podrien acabar:

 

PATINATGE (4)

 

La cosa ha anat tan bé que fins i tot van tenir problemes per pujar al pòdium, ja que no havien parlat de com es feia. La competició la van guanyar les representants de Tona, seguides d’ El Masnou, una de les escoles de patinatge més importants de Catalunya. A molt poques dècimes d’elles va quedar Tiana.

La inesperada victòria les ha portat a inscriure’s en altres campionats com els que es faran a Manlleu el 22 de novembre i a Vilafranca el 5 de desembre.