Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Col·lectiu d’art Caterva presenta nova exposició: ‘De Quatre Grapes’

El col·lectiu d’art Caterva ha inaugurat aquest dissabte al vespre l’exposició ‘De Quatre Grapes’, a la sala d’exposicions del Casal. El recull d’art està format per obres d’artistes de renom de Tiana com Mario Tarragó, Josep Santilari, Bianca Batlle Nguema, Josep Delgado o Gemma Suñol, filla del famós pintor tianenc Àlvar Suñol.

El grup Caterva es va unir fa tres anys per recuperar l’esperit artístic de les antigues mostres d’art que es realitzaven a la Casa de la Punxa de Tiana. Com ja va fer el pintor tianenc Àlvar Suñol, unint diferents branques artístiques, com la pintura, l’escultura o la litografia, per crear el concepte de la ‘vila d’art i cultura oberta al Mediterrani’ que avui continua representada Tiana. Així ens ho expliquen els artistes Bianca Batlle Nguema, Gemma Suñol i Josep Delgado:

 

En aquesta mostra no només s’hi poden veure diferents tipus d’art sinó també diferents estils artístics. La pintora Bianca Batlle ens ha explicat la seva obra, un tast de la seva pròxima col·lecció formada per retrats de persones de l’Àfrica en gran format. En Josep Delgado també ens ha explicat el seu estil pictòric, l’impressionisme figuratiu:

 

Bianca Batlle ens mostra la seva obra
Bianca Batlle ens mostra la seva obra

El recull d’art ha tingut molt bona acollida en el seu primer dia d’exposició. Més d’una cinquantena de persones han acudit a veure la col·lecció d’art que s’ha presentat amb un acompanyament musical de Bandabòlit que ha “donat ambient al poble”. Un recull d’obres que de moment no han deixat ningú indiferent:

 

L’exposició “De quatre grapes” estarà oberta als tianencs fins el 30 de desembre.