Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El col·lectiu feminista Violet’s busca dones de Tiana per realitzar un documental

Violet’s és un col·lectiu feminista format per cinc joves emprenedores d’entre 19 i 21 anys que van decidir iniciar un projecte juntes l’any 2019. Tot i que van començar organitzant tallers, dissenyant bosses i recollint testimonis de noies que han patit agressions o assetjaments sexuals; actualment han virat cap a una productora audiovisual. La Gisela Romers, una de les integrants del col·lectiu, explica aquest canvi:

 

El seu objectiu és treballar en l’àmbit local i filmar documentals i curtmetratges amb la mateixa gent del poble:

 

Amb aquesta idea vindran a Tiana el cap de setmana del 22 i 23 de febrer per enregistrar el documental “Expectatives”, que buscarà mostrar l’evolució del rol de la dona de la mà de diferents generacions de dones tianenques:

 

Ara, estan amb la cerca de dones que vulguin formar part d’aquest film. Tal com han difós per les xarxes socials, necessiten 4 noies d’entre 18-22 anys, 4 dones d’entre 40-55 anys i 4 dones grans de més de 75 anys:

 

A més de Tiana, ja estan posant en marxa un parell més de projectes amb altres municipis maresmencs:

 

Per formar part d’aquest documental, que es projectarà durant la commemoració del dia 8 de març a Tiana, cal enviar un correu a violetsbarcelona@gmail.com o bé un missatge a l’Instagram del col·lectiu, @violets.bcn.