Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament realitza una aportació solidària a Somriures Valents

El segon programa de “La Consulta Local” va comptar amb el testimoni de la Maria José Estruch, presidenta de Somriures Valents, l’associació que treballa per promoure la investigació de les malalties de Duchenne i Becker:

 

L’associació i l’Ajuntament de Tiana van signar la setmana passada un conveni mitjançant el qual la institució pública els donava suport econòmic. En total, el consistori es van comprometre a aportar un total de 4000 euros, que es destinaran a la investigació d’aquestes malalties minoritàries:

 

L’associació dóna suport a l’Hospital Sant Joan de Déu en la investigació de les malalties de Duchenne i Becker. La presidenta va explicar en quin punt es troba aquesta investigació avui en dia:

 

Però què són exactament les malalties de Duchenne i Becker? Així ho va explicar el doctor Santiago Barambio:

 

Estruch va destacar la importància de detectar la malaltia de forma precoç:

 

La Maria José va explicar la feina de difusió que feien des de Somriures Valents i com ha anat evolucionant des dels seus orígens fins a l’actualitat:

 

Per conèixer més sobre aquesta associació, podeu visitar la seva pàgina web somriuresvalents.org i contactar amb ells a través del Facebook, Twitter o Instagram. Podeu escoltar el programa sencer a l’ivoox de La Local.