Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El concert d’Els Veïns, a La Local

La Local emetrà en exclusiva el concert que Els Veïns faran aquesta nit al Sarau08911. Es gravarà avui i s’emetrà entrat l’any 2014. La Local-Ràdio Tiana i Els Veïns han volgut immortalitzar aquest concert únic i irrepetible i compartir-lo amb tots els tianencs.

Adrià Vila (realitzador Gol TV) coordinarà la gravació que es farà amb tres càmares i que comptarà amb l’edició d’Eric Nolis (operador de càmera i realitzador) i Guillem Cuní (Coordinació audiovisuals La Local) i el so original del concert de Ramon Prat (Pratson S.A.).

Tindrà un format televisiu i s’emetrà per internet a través de la web de La Local. Un projecte que compta amb professionals del sector i joves estudiants que desinteressadament tiren endavant una experiència que recupera l’esperit inicial de Ràdio Tiana de col·laboració amb entitats i grups del poble.  Però, amb un valor afegit: Les noves tecnologies i les possibilitats que ofereix actualment la xarxa, sumat als professionals del poble fan que ara, a més d’escoltar el que passa a Tiana, també es pugui veure.

La gravació del concert és possible gràcies a Els Veïns, Pratson,  Xavi Morera i el Sarau 08911.