Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El concert-espectacle “La música dona” viatjarà per les diferents etapes de vida d’una dona

L’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana ha organitzat per aquest dissabte 7 de març, com ja és tradició, el concert-espectacle “La música dona”. La Sala Albéniz tornarà a acollir aquesta proposta que ja s’ha tornat un clàssic del Dia de la Dona a Tiana, tal com explica la Leles:

 

Enguany, la cobla Maricel oferirà una proposta artística que barrejarà la música tradicional amb la veu, piano i tible de l’Anna d’Ivori; la dansa de l’Angie Mas; el flabiol, la gralla i la percussió de la Cristina Boixadera i la gralla i el sac de gemecs de la Marta Pujadas:

 

Una banda de cobla i quatre dones que amb música, veu i dansa viatjaran per les diferents etapes de la vida d’una dona, des de la infantesa fins a la mort:

 

Les entrades, que tenen un preu de 10 euros, es podran aconseguir aquest dimecres 4 de març de sis de la tarda a vuit del vespre al Casal de Tiana o bé mitja hora abans de l’inici del concert, que es farà a les set de la tarda.

El mateix dissabte, però a dos quarts de nou del vespre, la Miriam Llaudet ha organitzat a l’Antic Garden Tiana un sopar amb motiu del Dia de la Dona que comptarà amb música a càrrec de Dj Cooba.

Llaudet explica que volia tornar a recuperar l’essència i la germanor d’anys enrere, quan es feia aquesta trobada de dones a Tiana, i espera que es torni a repetir per molts anys més.

Ambdues activitats faran de teloneres dels actes previstos pel diumenge 8 de març: el matí reivindicatiu organitzat pel Comitè de vaga 8M i l’acte institucional que es farà a la tarda.