Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana estén el Dia de la Dona durant tot el mes de març

Tiana celebrarà el Dia de la Dona més enllà del 8 de març. Tal com explica la regidora d’Igualtat, Gemma Rosés, el mes de març estarà farcit d’activitats dedicades al feminisme:

 

El dissabte 7 de març a les set de la tarda l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana ha organitzat, com ja és tradició, el concert-espectacle “La música dona”, a càrrec de la Cobla Maricel. Aquest show i el posterior sopar de dones que la Miriam Llaudet ha organitzat al Garden Tiana faran de teloners del dia 8.

El Comitè de Vaga 8M de Tiana ha preparat una jornada reivindicativa pel matí de diumenge. Cercavila, taller de pancartes, vermut, quinto feminista i dinar són algunes de les activitats que es faran de deu a dues a la plaça de la Vila.

Des de l’Ajuntament de Tiana s’ha organitzat, com cada any, un acte institucional que tindrà lloc el mateix 8 de març a la tarda. L’acte començarà a les sis amb la projecció del curtmetratge realitzat per Violets Barcelona, que es va enregistrar el cap de setmana del 22 i 23 de febrer i que recull el testimoni de tres generacions de dones tianenques que mostraran l’evolució del rol de la dona dins de la societat.

Seguidament, el cor modern i el grup de contemporani de l’Escola Municipal de Música i Dansa oferiran una actuació que precedirà a la lectura del manifest. L’acte acabarà amb el concert de piano i mezzosoprano a càrrec d’Irina Veselova i Marfa Shumkova.

 

Des d’aquesta mateixa setmana i un cop passi el 8 de març, Can Baratau i l’Escola d’Adults Timó, entre altres, oferiran al llarg del mes diferents activitats al voltant del Dia de la Dona com exposicions, xerrades o tallers:

 

Paral·lelament, l’Espai Cultural de Junts per Tiana també celebrarà el Dia de la Dona amb un acte el divendres 6 de març a les vuit del vespre, que inaugurarà l’exposició “Estimada tia Anna”. La mostra, que es podrà visitar fins al 4 d’abril, explicarà la història de Tiana a través de les seves dones.

L’acte comptarà amb l’entrega de la 1a Menció Honorífica Feminista; lectura del manifest a càrrec de Natàlia Barrientos, actriu de “Les de l’hoquei”; i el concert de “Les Femmes Trio”.