Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Consell d’Infants s’acomiada de Petites Veus amb un programa en directe

Aquest dimecres a tres quarts de sis de la tarda s’ha emès l’última edició de Petites Veus, el programa del Consell d’Infants a Ràdio Tiana. Amb motiu d’aquesta ocasió tan especial els consellers han volgut fer un format diferent, que els posés a ells com els protagonistes i que estigués obert a les preguntes de tots els veïns del poble.

Els infants del Consell que han passat pels micròfons de l’emissora municipal semblen molt contents amb la feina que fan a aquest òrgan de participació ciutadana. El Pau ha assegurat que ser conseller “és una experiència bonica” i li ha recomanat als nens del poble que s’animin a prendre part. Tot i així, l’Àlex Martos ha deixat clar que, per fer-ho, cal “una actitud positiva”.

El Juli, per la seva banda, ha afirmat que convertir-te en conseller et permet “fer amics” al mateix temps que “aportar coses al poble”. Unes aportacions que aconsegueixen a través de diversos projectes concrets, tal i com ha explicat l’Estel amb l’exemple de la reforma al Parc Salvador Espriu.

 

A més, la consellera ha recordat que “si vols formar part del Consell d’Infants has d’assumir les teves responsabilitats” i estar obert a arribar a consensos amb les persones que no comparteixen la teva opinió.

 

De fet, els membres del Consell són inconformistes de traça i, tot i estar contents amb els canvis del Parc Salvador Espriu, la Fiona i la Gina asseguren que també van trobar que tenia alguns problemes.

 

En el que si coincideixen tots els consellers és en quina cosa els hi ha agradat més d’aquest mandat: Petites Veus. L’Àlex Cabrera ha assegurat que fins que van començar a fer aquest programa ell no escoltava mai la ràdio i la Sol i la Bruna han afirmat que, gràcies a l’ús que han fet de l’emissora municipal, ara la gent del poble els coneix molt més.

 

L’última edició del programa els hi ha permès respondre els dubtes d’alguns veïns de la vila que han trucat per conèixer l’opinió dels infants sobre certs temes de Tiana. Per exemple, sobre si creuen que hi ha seguretat suficient a les entrades i sortides de les escoles.

 

Amb respostes com aquesta, fresques i innocents, els consellers s’han acomiadat de la que, durant cinc mesos, ha estat la seva finestra a la resta de Tiana.