Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La prevenció de les lesions arriba a la setmana Educasport

Nova xerrada de la setmana Educasport de Tiana i nou èxit de participació a la Biblioteca de Can Baratau. Si el dilluns era el director de l’escola de l’Espanyol Àlex Garcia parlant sobre la gestió del club, aquest dimecres era el torn de Daniel Florit, metge de la secció de Futbol Sala del FC Barcelona. El doctor ha explicat a les entitats esportives de Tiana com evitar el problema de les lesions. Ell mateix ho ha avançat als micròfons de Ràdio Tiana. Daniel Florit

 

Tot i que ell es dedica al Futbol Sala, considera que les lesions “es poden tenir a qualsevol esport” a més la medicina esportiva està centrada en tots ells. Això sí, cal tenir en consideració diversos factors, com les edats i la practica que es farà, ja que la prevenció pot tenir matisos.

 

Tot i treballar a primer nivell amb la secció de Futbol Sala del Barça, Florit també treballa per una mutualitat i per tan coneix com funciona tot l’àmbit de la medicina esportiva. Per això assegura que els consells que ha donat a la xerrada són aplicables a tots els nivells, sense necessitat de tenir les grans infraestructures del Futbol Club Barcelona.

 

Aquesta xerrada ha estat l’equador de la setmana Educaesport. Però encara queden dos més. La de periodisme esportiu aquest dijous i la de les claus de l’exit esportiu el proper divendres. Això sí, les dues seran a la Sala d’Exposicions del Casal. Tancarà la setmana una sèrie de clínics el proper dissabte a la zona poliesportiva.