Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Victoria Riba actuarà a Tiana aquest estiu

 

És tianenca, té 20 anys i el passat gener va treure un disc. Estem parlant de la Victòria Riba, que apadrinada pel cantant Alejandro Sanz, ha recorregut Espanya fent concerts i ha actuat en programes televisius com ara “Punto Pelota”, “Qué tiempo tan feliz” o “La Marató” de tv3.

Són dies de feina per a la cantant. Riba acaba de tornar de Toledo, on ha estat la telonera de l’ex component del grup La Oreja de Van Gogh,Amaia Montero. Últimament la tianenca també ha estat de gira amb l’emissora Cadena Dial. Ha actuat a llocs com ara Vigo, Teruel, i Santiago.

Des de la publicació del disc, la cantant no ha parat de promocionar-lo. El tret de sortida va ser el 12 de febrer quan va fer la presentación del CD en acústic a la Sala Vivaldi, a Barcelona. Riba assegura estar “molt contenta” i afegeix que “la recepció de la gent ha estat molt bona i això m’anima moltíssim a continuar”.

Una de les dates de concert de la Victòria aquest estiu és Tiana. Riba actuarà a  les “Nits de Jardí”. Així ho explica:

 

Va ser molt màgic. Així és com la tianenca descriu l’experiència de formar part de la banda sonora del CD de la Marató. Ho va fer amb la cançó “Que boig el món” i al costat de Lexus i Palance.

 

Pel que fa a futurs projectes, la cantant ha dit que actuarà en varis concerts per presentar el disc. “Arribar a molta gent és difícil. Hem d’anar a poc a poc creant aquest camí” Afegeix Riba.

Alejandro Sanz ha donat molt de suport a la tianenca, sobre tot mitjançant les xarxes socials. El malagueny va penjar al seu facebook un vídeo de Riba cantant a una escola. Recordem que Sanz la va descobrir a través d’uns vídeos casolans que la cantant  va penjar a Youtube. Riba explica com se sent al tenir un padrí musical de la talla de Sanz:

 

La cantant ha coincidit també amb altres artistes, com ara Dani Martín, Ricky Martin o els components de Maldita Nerea. “Són molt macos i simpàtics tots. Quan parlo amb gent important em sento una mica rara, com fora de lloc” diu la tianenca.

Riba va visitar els estudis de Ràdio Tiana al gener, just abans de treure seu primer disc després d’un any i mig de feina.

El seu primer senzill s’anomena “Mírame” i ha format part de la banda sonora de programes com “Mujeres, hombres y viceversa”. El CD també du aquest nom i consta de 12 cançons pròpies. En ell, l’artista reflexa ple de vivències pròpies.

Riba creu que ha complert el seu somni, tot i que afegeix que un altre dels seus somnis és “arribar a les amèriques”, encara que admet “és un somni bastant gran”.