Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Aprenem a Tiana tanca després d’un curs

El projecte d’Aprenem a Tiana va néixer tot just fa un any. Després de tot un curs en funcionament, el projecte desapareixerà del poble. La coordinadora d’Aprenem, Silvia Tió, ha de deixar el programa per motius laborals i no ha trobat a ningú disposat a fer-se’n càrrec.

 

Els participants que han cursat aquest primer curs, tal i com explica la Silvia Tió, podran impartir les classes a altres municipis com a Teià, Montgat o Alella.

La coordinadora del projecte fa una valoració positiva de l’any. Comenta que els participants estan “molt contents”. En algunes poblacions s’imparteixen fins a 12 idiomes diferents. A Tiana, durant aquest curs, han fet castellà i anglès.

 

El projecte Aprenem va néixer fa 10 anys gràcies a la iniciativa de Sofia Blasco. Tió assegura estar-li molt agraïda, comenta que sense ella el projecte a Tiana no hagués estat possible i també a l’Ajuntament.

 

El projecte Aprenem compta amb un total d’onze municipis on s’imparteixen classes. Sabadell, Premià de Mar, Alella, Barcelona, Montgat són alguns d’ells. Els tianencs que vulguin aprendre i intercanviar coneixements d’idiomes de forma gratuïta hauran d’anar a un municipi veí a partir del curs que ve.