Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola de Música i Dansa introdueix els petits al món musical de forma “divertida” i “lúdica”

L’Escola de Música i Dansa proposa un taller d’estiu multidisciplinat, que introduirà els petits al món de la música i de la dansa realitzant diverses activitats.

El casal d’estiu el poden realitzar tots els nens i nenes d’entre 3 i 16 anys. L’Escola ha optat per dividir els nens en tres grups. Als més petits d’entre 3 i 5 anys, sobretot, els introdueixen al món de la música i de la dansa a través de la cançó, jocs rítmics i d’expressió cultural. Així ho ha explicat la directora de l’Escola, Mercè Monfort.

Als alumnes d’entre 6 i 16 anys els han dividit en dos grups. El primer és pels de 6 a 11 i el segon, pels de 12 a 16 anys. Les activitats que realitzaran al Taller Musical aniran destinades a realitzar un musical al final del casal d’estiu, comenta Monfort.

L’últim dia del taller d’estiu, divendres 10 de juliol, els familiars podran veure l’actuació en directe de tot el que han après al casal. Ho expressaran al musical final.

Ja s’hi ha inscrit una quarantena de nens. De fet, la Mercè comenta que el grup de 6 a 11 anys ja està tancat. De moment, encara queden algunes places pels més petits i els més grans.