Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un govern “a l’ombra” de Junts per Tiana farà d’oposició a l’equip de govern municipal

Junts per Tiana ha decidit, de forma col.lectiva, que faran una oposició seguint el model britànic. És a dir, que cada àrea municipal serà assignada a un/a integrant de Junts, que en farà un seguiment de molt a prop. Formaran, doncs, un govern paral.lel al municipal però a l’ombra, tal com ha explicat aquest dijous la regidora de junts, Cristina Comas:

 

Aquest estil d’oposició, creu la número 2 de Junts, té molts avantatges. Un d’ells, assegura, és que permet que tant l’agrupació d’electors com, en general, tothom a qui li agradi el programa de Junts, pugui anar fent aportacions a la tasca dels seus dos regidors. Cristina Comas creu que això és “molt engrescador i una manera diferent de fer política”. En qualsevol cas, ha dit, el que tenen clar és que faran “una oposició en positiu”:

 

Un dels tres puntals que cimenta el programa de Junts és la transparència. Per això, ha explicat Comas, han penjat les actes de cada assemblea al seu web. Molt aviat ho faran també amb les declaracions de béns dels dos regidors que han obtingut a les Municipals. En aquest mateixa línia, Junts ha acordat posar en marxa, el setembre, una Oficina d’Atenció Ciutadana virtual que rebrà queixes, comentaris o suggerències de la gent del poble, a través del web o el correu de Junts.

L’aplicació de la Llei de la transparència, accés a la informació pública i bon govern serà, per tot això, una de les exigències fonamentals que Junts farà al nou govern municipal. També ho serà la revitalització del comerç al centre de Tiana, aplicant les propostes que Junts ja va fer durant la campanya electoral:

 

A l’essemblea també es va decidir que el portaveu de Junts per Tiana als plens serà el cap de llista, Isaac Salvatierra, i que de la organització interna i la comunicació se’n farà càrrec la número cinc, Gemma Liñán.

 

 

 

 

.