Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Consorci de Promoció Turística del Maresme posa en marxa el primer Concurs de fotografia #raconsdelMaresme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha engegat el I Concurs de fotografia #raconsdelMaresme. L’objectiu: donar a conèixer els millors racons, atractius patrimonials, paisatges i natura, entre d’altres, de la comarca. Així ho explica el president del Consorci, Joaquim Arnó:

 

D’entre totes les fotografies presentades, s’escolliran 13 per editar un calendari en format paper de l’any 2019, amb 12 fotos per cada mes de l’any i una última destinada a la portada:

 

El termini de presentació de les obres és el diumenge 30 de setembre i la inscripció és gratuïta:

 

La selecció de les fotografies guanyadores es farà entre el 3 i el 5 d’octubre, a càrrec d’un jurat format per fotògrafs professionals. El veredicte final es publicarà entre el 8 i l’11 d’octubre.

Per poder participar, només cal ésser major d’edat. Es poden inscriure tant professionals com aficionats a la fotografia, i les imatges es poden enregistrar tant amb càmera digital com amb mòbil o tauleta.

Un cop realitzada la fotografia, s’haurà de penjar al compte d’Instagram o de Facebook de cada usuari, amb el hashtag #raconsdelmaresme i etiquetant a les empreses encarregades d’oferir els tres primers premis: Vila Arenys Hotel, Cabanes Dosrius i Ajuntament de Mataró.

Aquests premis consisteixen en, pel primer guanyador, un sopar i una estada al Vila Arenys Hotel per a dues persones. El segon premiat guanyarà una estada d’una nit amb esmorzar per a dues persones a Cabanes Dosrius. Per últim, el tercer premi consistirà en una ruta modernista centrada en Puig i Cadafalch, per a dues persones, per Mataró i Argentona.

Tant als tres primers com a la resta de participants que aconsegueixin que la seva fotografia aparegui al calendari, guanyaran 5 exemplars d’aquest.

El president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme assegura que aquest projecte, que ha començat a fer-se aquest any, té la voluntat de continuar fent-se els propers anys:

 

I és que, tal com diu en Joaquim Arnó, l’essència d’aquesta iniciativa és donar la veu als maresmencs i que siguin ells mateixos qui promocionin la seva pròpia comarca.