Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nibiru, l’associació sense ànim de lucre que busca portar la música electrònica avançada a Olot

La tianenca Mar Estartús forma part de Nibiru, una associació sense ànim de lucre nascuda a Olot i formada per un grup de 4 amics que comparteixen una mateixa afició: la música electrònica:

 

La Mar explica el significat del nom de l’associació:

 

El principal objectiu de Nibiru és aconseguir dur a terme una Mostra d’art avançada prevista per l’1 de desembre del 2018, amb la música electrònica com a eix central, però també amb arts visuals i performance. La Mar defineix el concepte de música avançada:

 

La Mar s’ha unit al projecte per donar suport a la gestió i organització de la mostra, ja que ella es mou pel sector cultural:

 

Amb aquesta mostra d’art com a principal objectiu, al llarg de l’any van fent petits esdeveniments per difondre el projecte, aconseguir fons i trobar adeptes que els hi agradi aquest tipus de música. Una d’aquestes accions és la campanya de crowfunding que han engegat fa 15 dies per aconseguir finançament:

 

La Mar Estartús explica que aquesta iniciativa busca cobrir una part del pressupost, complementada amb altres vies de finançament:

 

Tots els diners que recullen, explica la Mar, van destinats a cobrir les despeses del projecte, sense rebre ells res a canvi. La mostra tindrà una durada de 15 hores, distribuïdes en tres blocs, els dos primers gratuïts i l’últim mitjançant entrada:

 

El preu de l’entrada anticipada serà de 10 euros, i de 12 si es compra el mateix dia. A més a més, conjuntament amb la mostra, es farà un concurs internacional de mapping. La Mar explica què és:

 

Les inscripcions al concurs es podran fer a partir de setembre. Les 10 obres finalistes seran les que es projectaran al llarg del dia de la mostra.