Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El cor d’homes del Coro cantarà caramelles aquest diumenge pel centre del poble

Per segon any consecutiu, aquest diumenge el cor d’homes de la Societat Coral Joventut Tianenca farà un recorregut pel centre del poble per cantar caramelles. Una tradició que abans es solia fer coincidint amb les Pasqües i que van tornar a recuperar l’any passat.

L’Eduard Montaño, president del Coro, explica que sortiran de la seva seu i faran la primera plantada de l’estendard a les onze del matí a les portes de l’Ajuntament. Allà els rebran les autoritats locals i faran la primera cantada. Havaneres, sàtires, sardanes i valsos de caramelles formaran part del repertori que interpretaran.

Un cop acabin de cantar, a les dotze del migdia aniran fins a la segona parada, al pati del Casal. Per últim, faran la tercera i darrera cantada a dos quarts d’una a la porta de l’església de Sant Cebrià, just quan acabi la missa.

Montaño explica que aquesta última és la cantada més tradicional i emblemàtica de totes, ja que és la reproducció històrica del que es feia antigament. El president del Coro diu que, de cara a la Pasqua de l’any que ve, volen potenciar aquesta cantada per arribar a més indrets de Tiana i fer partícips a altres formacions corals.