Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Martorell (ERC): “No hem de perdre el nostre objectiu, que és aconseguir el millor per Tiana”

Junts per Tiana i Esquerra han sigut els únics grups municipals que han aconseguit millorar els resultats de les eleccions municipals del 2015. En el cas del partit republicà, han aconseguit doblar els regidors, passant de 2 a 4, i un 8,28% més de suport. La Marta Martorell, cap de llista d’ERC Tiana, destaca que és la primera vegada que aconsegueixen uns resultats com aquests:

 

Els bons resultats de Junts i ERC es contraposen amb el fet que 4 de les 8 candidatures no han aconseguit representació –Ciutadans, CUP, Podem i PP-:

 

Dels 4 partits amb representació, Junts ha aconseguit 5 regidors, Esquerra 4, PSC 2 i Junts per Catalunya Tiana 2. Com a força més votada, l’agrupació d’electors ha començat una ronda de negociacions per la investidura. Per a la Marta Martorell, la prioritat és que, siguin quines siguin les forces que acabin sumant, es busqui el millor per Tiana:

 

Com a segona força més votada, Martorell assegura que treballaran per Tiana sigui des del Govern o com a Caps de l’Oposició:

 

El creixement d’ERC a Tiana ha anat en consonància amb els resultats tant en l’àmbit de la comarca del Maresme com en l’àmbit català:

 

Aquest nou escenari, doncs, fa que s’hagi anat diluint el binomi PSC-CIU que solia donar-se als Ajuntaments i s’estigui produint un canvi de tendència als municipis:

 

El dissabte 15 de juny, a les 12 del migdia, tindrà lloc a la Sala Albéniz el ple d’investidura de la nova legislatura. Serà allà on es coneixerà de manera oficial la composició del nou govern municipal.