Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Espais Joves de Tiana i Montgat tornen a apostar per l’Estiu Jove

Els Espais Joves de Tiana i de Montgat tornen a apostar per l’Estiu jove, una programació d’activitats formatives, lúdiques i de lleure per al mes de juliol.

L’oferta d’activitats, programades en horari de matí i tarda, és molt variada: els cursos i tallers es complementen amb sortides al Boting de Badalona (1 de juliol); al Climbat, també a Badalona (8 de juliol) i a Port Aventura (15 de juliol).

Les inscripcions estan obertes des del passat 1 de juny i fins al 27 del mateix mes. Com sempre, la gran majoria d’activitats són gratuïtes, excepte la sortida a Port Aventura. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció.

Les activitats que tindran lloc a l’Espai Jove de Tiana seran les del torn de tarda, de sis a vuit del vespre. Els dilluns es farà un taller de dibuix còmic i manga, on ensenyaran a dibuixar amb tècniques com el grafit, l’aquarel·la i la tinta xina.

Els dimarts es farà un taller de cuina per aprendre a fer receptes de cuina senzilles i ràpides, tant dolces com salades.

Els dimecres serà el torn del taller de costura, on s’aprendran algunes tècniques de confecció i costumització de roba, a més a més d’aprendre a cosir a màquina i altres tècniques de costura.

Els dijous es farà una de les activitats més noves d’aquesta edició, el Projecte Youtubers. Seran pràctiques audiovisuals on es donaran les eines per la creació del relat, la gravació i l’edició i la prevenció i l’ús segur de les xarxes socials.

Per últim, la setmana acabarà el divendres amb el taller de DJ, de la mà de la Irina Flake, que explicarà les tècniques bàsiques per mesclar.