Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El dissabte es manté com el dia més fort del Tast Tiana

La segona jornada del Tast Tiana, celebrada aquest dissabte, ha rebut a moltes persones que s’han apropat a la Plaça de la Vila a provar els plats que oferien els estands dels restaurants i a degustar el vi dels cellers. Més de 300 persones es reunien al centre del poble cap a les deu de la nit, una concentració de gent que ha arribat de manera copsada a diferència del divendres, quan l’afluència dels assistents va ser molt més esglaonada durant tota la tarda.

La paradeta de Ràdio Tiana ha rebut a l’alcaldessa socialista que ha estat reelegida al ple de constitució d’aquest 13 de juny. Esther Pujol ha destacat que les prioritats a curt termini del nou equip de govern són la revisió de l’IBI, acabar la reforma del doble revolt i posar en marxa els pisos de protecció oficial. A més, ha dit que vol mantenir el Tast Tiana durant els quatre anys del nou mandat.

La cap de llista del PSC ha recordat que el suport al procés sobiranista serà un dels seus eixos bàsics i que el nou pacte amb ERC és un resultat de la continuïtat i el coneixement mutu, deixant de banda la submissió a un document que, com el de l’ANC, no permetia “moure comes”.

 

L’emissora municipal també ha rebut a alguns dels protagonistes gastronòmics i vitivinícoles del segon dia del Tast. Jordi Cardús, del restaurant Tirati Tiriti, assegura que aquesta mostra és una bona plataforma pels espais culinaris del poble però que la feina s’ha de fer “ben feta” dia a dia, tot i que considera que la gastronomia al poble “va bé”.

Quim Batlle, del celler que comparteix el seu nom, ha senyalat que el DO Alella és una senya de identitat de la zona del Maresme i que, fins i tot, troba a faltar que alguns dels 18 municipis que en formen part “tinguin celler propi”.

Per la seva banda, Jaume Parodi, propietari de l’Avi Mingo, ha afirmat que els restaurants de la zona també promocionen el vi i el cava produït al territori. A més, ha demanat que les institucions públiques tinguin en compte els problemes als quals s’han d’enfrontar els locals gastronòmics d’alguns racons de Tiana, com pot ser el tema dels aparcaments.

 

L’espai de Ràdio Tiana a la Plaça de la Vila també ha rebut al Grup de Puntaires del poble, que han recordat que aquest diumenge celebren la seva XXI Trobada a la vila amb motiu de la Festa Major Petita.

Torna a escoltar el programa sencer:

Part 1

 

Part 2