Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El documental “26 d’abril, Play Again” es projecta a Tiana aquest divendres

El badaloní Raúl Sánchez jugava de davanter al club de futbol del Lloreda i competia a la Lliga de l’Associació de veterans Vallès – Maresme. El 26 d’abril del 2014, durant el transcurs d’un partit, un jugador de l’equip contrari li va donar un cop de peu a l’esquena que el va deixar tetraplègic.

Just quatre anys després, el 26 d’abril del 2018, es va estrenar el documental dirigit pel seu amic Guillermo Cruz, realitzador i productor de cine. A “26 d’abril, Play Again”, en Raúl explica en primera persona com viu el seu dia a dia després d’aquesta agressió i com va de conferència en conferència explicant el seu cas per evitar que es torni a repetir. Una manera de narrar que fa que el missatge que vol transmetre arribi molt més als espectadors, explica en Guillermo Cruz:

 

Aquest divendres 19 d’octubre, a les sis de la tarda, aquest documental farà una parada per Tiana i es projectarà a la Sala Albéniz. Un documental que probablement no hagués tirat endavant sense l’amistat que uneix a en Raúl i en Guillermo. El director del documental explica com va ser el mateix Raúl qui li va proposar fer-lo:

 

L’amistat, doncs, ha sigut clau a l’hora de treballar en l’elaboració del film:

 

De fet, si no l’hagués dirigit ell, explica en Guillermo, en Raúl no l’hagués volgut fer:

 

Cruz explica quin va ser el procés creatiu de “26 d’abril, Play Again”, des del seu plantejament fins a la seva execució:

 

Després de gairebé mig any de l’estrena del documental, en Guillermo fa balanç i explica que ha tingut molt bona acollida:

 

Amb Play Again, Guillermo Cruz suma un documental més a la seva llista. Tots ells giren al voltant de la temàtica social:

 

Consciència social, reivindicació d’un esport lliure de violència, amistat i superació són alguns dels ingredients que es podran veure projectats aquest divendres a la Sala Albéniz.