Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Festival d’estiu de cobles i compositors continua aquest dimecres amb la Cobla La Flama de Farners

Aquest dimecres 20 de juliol tindrà lloc el segon dels tres concerts del Festival d’estiu de cobles i compositors de Tiana d’enguany, el veterà cicle de concerts sardanístics organitzat per l’Agrupació d’Amics de la Sardana de Tiana i l’Ajuntament.

L’escenari serà, com és habitual, el Parc de l’Antic Camp de futbol. El concert que començarà a dos quarts de deu del vespre estarà protagonitzat per la Cobla La Flama de Farners, que interpretaran sardanes de Bàrbara Ardanuy i Josep Antoni López. La Leles ens ho detalla:

 

Pel que fa a la cobla, La Flama de Farners va néixer l’any 1981 en el decurs dels actes de proclamació de Santa Coloma de Farners com a Ciutat Pubilla de la Sardana:

 

La Bàrbara Ardanuy forma part de la Cobla La Flama de Farners, on executa de manera especial el flabiol, però també té una altra faceta, la de compositora de sardanes. Dimecres es podran escoltar i ballar 4 d’elles, “Les senyoretes del mar”, “Berenguera”, “Més Garreta” i “Post-quarantena”:

 

En Josep Antoni López també té dues facetes, la d’instrumentista de tenora i la de compositor. En el seu cas, les sardanes que es podran escoltar i ballar seran “Pregària a la Verge de l’Om”, “Amb la Sardana al cor”, “Estelades al vent” i “Records estiuencs a Sant Feliu”:

 

El cicle acabarà el dimecres 27 de juliol amb la Cobla Sol de Banyuls i les sardanes de Mariel·la Finet, Lluc Vizentini i Aurora Vizentini.