Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La representació tianenca al Campionat d’Espanya d’Escacs Sub10

Aquest dimecres 20 de juliol es celebra el Dia Internacional dels Escacs. Una efemèride que cau en el mateix mes en el qual s’ha celebrat el Campionat d’Espanya d’Escacs de les categories Sub 8 a Sub 18 a Salobreña, Granada, i que enguany ha comptat amb la participació d’un tianenc: en Josep Garcia Salabert.

Amb només 8 anys, en Josep ha competit en la categoria Sub 10 i ha obtingut una experiència molt positiva. Ha acabat guanyant 2 partides i fent taules en una tercera, ha fet pinya amb altres companys de la selecció catalana i ha pogut analitzar totes les rondes amb dos Grans Mestres catalans dels escacs.

Segons expliquen els seus pares a La Local, en Josep ha sortit del campionat amb la motivació reforçada, amb més experiència i amb totes les ganes de tornar a competir l’any que ve per assolir un millor resultat. Estan segurs, doncs, que l’any vinent tornarem a tenir a un tianenc competint en la màxima competició estatal.

Recuperem l’entrevista que La Local li va fer al Josep Garcia Salabert el passat 30 de juny, abans de marxar cap a Granada per participar en aquesta competició:

El tianenc que participarà al Campionat d’Espanya d’Escacs Sub 10