Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els pressupostos participatius tiraran endavant tres propostes amb els 100.000 euros disponibles

L’Ajuntament de Tiana ja ha fet públics els resultats del procés de votació dels pressupostos participatius. Finalment, amb els 100.000 euros que hi ha disponibles, es podran tirar endavant les tres propostes més votades: el jardí de l’Escola Tiziana, la plantació d’arbres a diferents carrers de Tiana i la creació d’una Biblioteca de les coses.

En el procés de votació hi han participat un total de 366 tianencs i tianenques, que podien votar fins a cinc propostes cadascuna. En total, en aquesta edició s’han recollit 1.341 mostres de suport a les 15 propostes presentades.

Propostes pressupost participatiu de La Local – Ràdio Tiana

Tal com recull la pàgina web de Decidim Tiana, l’objectiu de la proposta més votada, la del jardí a l’Escola Tiziana, és transformar el pati en un espai més natural, amb possibilitats d’aprenentatge, de joc, de relacions i de compartir.

Alhora també vol funcionar com un espai obert al poble per a fer diferents activitats socials i familiars com l’hora del conte, espectacles, música, cinema a la fresca, espai de joc, pas a l’escola bressol on poder compartir diferents activitats i proposar noves oportunitats sociocomunitàries, educatives i artístiques.

Pel que fa al segon projecte, el de la plantació d’arbres, s’estudiarà amb Serveis tècnics de l’Ajuntament i Medi ambient els llocs adients per a la plantació d’arbres. Hi ha una proposta acceptada que preveu la plantació al carrer Mare de Déu de la Mercè.

Per últim, pel que fa la biblioteca de les coses, estarà ubicada en la deixalleria de Tiana i es planteja com un espai per al préstec públic d’eines i altres materials.

El procés es tancarà els pròxims dies amb una reunió de la Comissió de Garanties que valorarà els resultats i el funcionament de la darrera fase del procés.