Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Per Sant Jaume, torna la Festa Major de la Virreina

Ja és tradició que per Sant Jaume el barri de La Virreina es vesteixi de gala per celebrar la Festa Major. Fa anys que l’Associació de Veïns organitza un conjunt d’activitats per tal que tots aquells que viuen al barri i, els qui s’hi vulguin afegir, gaudeixin d’uns dies de festa al carrer.

Enguany, la Festa Major serà encara més especial que de costum, perquè després d’un parell d’anys sense poder celebrar-la, el local social de La Virreina tornarà a ser l’epicentre de tres dies de cultura tradicional, àpats de germanor i activitats infantils. En Jaume Garcia, actual president de l’AVV La Virreina, ens ho explica:

 

La celebració començarà el divendres 22 de juliol i s’estendrà fins al diumenge 24. Els encarregats de donar el tret de sortida seran la coral Veus de la Virreina de Tiana i la Coral Marina de Montgat, que s’uniran per oferir un concert conjunt. Ens ho explica en Joaquim Palet:

 

La Glòria Miquel, directora de les dues corals, ens explica que les ha hagut de fusionar a causa d’algunes baixes provocades per la Covid:

 

Miquel explica com han viscut des del cor Veus de la Virreina aquests dos últims anys condicionats per la pandèmia:

 

El concert també comptarà amb la participació de la soprano Rosa Cristo:

 

El dissabte 23 serà el torn del sopar de germanor i el ball posterior, que comptarà amb la música rock alternativa de Neo.N. Ens ho detalla el Jaume:

 

El fi de festa es farà el diumenge 24 amb la missa de Sant Jaume, el concert-vermut i les activitats infantils amb festa de l’escuma i xocolatada que tindran lloc per la tarda:

 

En Jaume apunta que un dels trets característics de la Festa Major de La Virreina és com aconsegueix reunir generacions de famílies de Montgat i Tiana i destaca que és molt entranyable i casolana:

 

L’AVV La Virreina és l’associació de veïns i veïnes més antiga de Tiana:

 

Amb 47 anys d’història, en l’actualitat està molt activa i compta amb activitats que busquen donar vida al barri com aquesta Festa Major.