Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Festival d’estiu de cobles i compositors es farà en format concert

El Festival d’estiu de cobles i compositors inicia aquest dimecres 14 de juliol una nova edició que, a última hora, s’ha hagut d’adaptar a les noves mesures decretades pel Govern per fer front a la Covid-19. Una de les conseqüències més visibles d’això és que no es podran ballar sardanes, sinó gaudir de l’actuació de les cobles convidades només en format concert. La Leles ho explica:

 

Les noves mesures també estableixen que totes les activitats finalitzaran a dos quarts d’una de la nit i no permeten menjar o beure a la via pública.

L’escenari serà, com és habitual, el Parc de l’Antic Camp de futbol. El concert que tindrà lloc aquest mateix dimecres a dos quarts de deu del vespre estarà protagonitzat per la Cobla Marinada, que interpretarà sardanes de dos compositors diferents, Francesc Juanola i Josep Grivé:

 

La cobla Marinada, fundada l’any 1981 a Badalona, celebra enguany els seus quaranta anys de vida i ha estat present al festival des dels seus inicis. El dimecres 21 de juliol serà el torn de la cobla de La Principal del Llobregat, que interpretarà sardanes de Josep Albertí i Amadeu Escoda.