Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana es suma a la 17a edició del Maresmusic

Maresmusic, el Concurs de Música Jove del Maresme, arriba a la dissetena edició amb la incorporació de Tiana com a municipi organitzador, que es suma a Montgat, Cabrils, El Masnou i Vilassar de Mar.

L’objectiu d’aquest certament és donar suport i promocionar als grups locals de cada municipi dotant-los de recursos i eines per a la professionalització dels seus projectes musicals. És per això que Maresmusic oferirà diferents premis que van des de la gravació d’un concert en directe fins a la contractació remunerada en un festival de música, passant per l’adquisició de material musical.

Per participar, cal que els components del grup o els solistes que es presentin al concurs tinguin edats compreses entre els 16 i 30 anys i com a mínim un d’ells estigui empadronat a un dels municipis de la comarca.

Les inscripcions, obertes fins al 27 de setembre, s’han de fer a través del formulari habilitat a la pàgina web del concurs i, una vegada realitzades, els concursants hauran d’adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil d’un dels municipis organitzadors i portar la documentació indicada.

Els grups seleccionats pel Jurat participaran en el Concert final que tindrà lloc el 13 de novembre a Montgat. Cada grup disposarà de 20 minuts d’actuació i, a partir de la valoració del directe, el públic assistent i el Jurat decidiran els grups o solistes guanyadors.

La realització de les diferents fases del concurs i dels premis estaran subjectes, però, a les mesures sanitàries per combatre la Covid-19.