El FIsioLau Bàsquet Tiana segueix lluitant per l’ascens, el Futsal segueix evitant el descens i el CCE Tiana perd

El CCE Tiana perd contra un rival intranscendent

En un partit en que ja no es jugaven res el CCE Tiana ha tornat a perdre. Aquesta vegada contra el Cabrils. Un rival que l’entrenador tianenc, Juan Carlos Giménez els considerava “molt bons” i han demostrat la superioritat respecte a un Tiana que de nou es presentava amb problemes als canvis, ja que només disposava d’un jugador, tot i tenir el partit a casa. La primera part van poder aguantar i van marxar amb empat a zero al marcador. Ja a la segona només es portaven jugats 5 minuts i el Cabrils va fer el gol que suposava la victòria contra un equip que ja no té cap mena de motivació aquesta temporada.

El FisioLau Bàsquet Tiana segueix a la lluita

Després d’aquesta jornada, el FisioLau Bàsquet Tiana té molt clar que li queden tres finals per acabar la temporada. El partit del cap de setmana ha servit per demostrar la seva superioritat i guanyar contra el Silenc per 88 a 80 en un partit molt treballat i molt ben resolt pels tianencs. El mateix entrenador ho destacava, José Luís Martínez

Per la seva part l’equip sap que ara arriben compromisos complicats i que els propers rivals seran molt difícils.

El Futsal Empata i suma un punt vital per deixar més enrere el descens

Després de gairebé un mes parats el Futsal Tiana ha tornat a la competició i ho ha fet amb un empat contra un dels equips forts de la categoria. Han empatat a 5 contra el Sant Feliu, rival de la zona alta i que l’entrenador considera un dels principals candidats a estar a la part alta. Jordi Víctor Zarraluki

Ara tenen una jornada que poden aconseguir sis punt, ja que tenen jornada i partit ajornat. SI ho aconseguissin seria un cop de moral molt important per l’equip.