Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips que han jugat el FIT Badalona, lloen les instal·lacions de Tiana

El torneig FIT ha acabat les seves estades a Tiana. El FIT també ha acabat amb les finals a la seva seu central, el camp Pere Gol de Badalona, amb la presència del jugador del Futbol Club Barcelona Adama Traoré.

Els equips que han passat per aquest torneig han estat de totes les categories. Molts ja coneixien Tiana, com ara el Granada: tant el Benjamí com l’Infantil han estat anteriorment a Tiana disputant els partits.

Els inetegrants dels equips s’han allotjat a la casa que la Fundació Pere Tarrés té a La Conreria de Tiana.

Entrenadors i directius creuen que el camp municipal del poble està en molt bones condicions. Ho explica l’Elio, entrenador de l’equip de l’escola oficial del Granada:

 

Un altre dels clubs participants ha estat el Rayo Vallecano, que va jugar la tercera jornada contra el Tiana Finalment, ha estat el subcampió del torneig. El seu entrenador, Alberto, creu que les instal·lacions de Tiana són molt bones per celebrar un torneig com aquest. Jugar-lo, els ha servit per tancar la temporada abans de marxar de vacances:

 

Amb aquest torneig  molts equips de categories inferiors tanquen la seva participació aquesta temporada. Des del FIT ja pensen en la propera edició, que serà la quarta.