Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El sopar per la independència aplega unes 80 persones a la plaça de la vila

El sopar per la independència que ha organitzat aquest dissabte l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Tiana ha repartit una mica més de 80 racions de butifarra i verdures a la brasa. Tot plegat s’ha pogut menjar a les tres taules instal.lades a la plaça de la vila, davant mateix de l’Ajuntament: Una estel.lada gegant penjava del balcó del consistori.

La trobada forma part del seguit d’actes que l’ANC i Òmnium Cultural volen fer de cara al 27 de setembre. L’objectiu és anar sensibilitzant a favor del sí a la independència les persones que estan dubtoses. O, fins i tot, aquelles que, a hores d’ara, no estan a favor d’un procés independentista, tal com ha explicat el coordinador local de l’ANC, Jordi Millán:

 

Jordi Millán ha assegurat que el seguit d’actes a favor de la independència que hi haurà aquest estiu arreu de Catalunya, demostra que el procés independentista “no ha perdut impuls”:

 

El sopar ha convocat cares conegudes de la política i el món de la cultura locals. Hi han assitit integrants de tots els partits que van signar a Tiana el compromís per la independència de l’ANC: Convergència, Unió, Junts per Tiana, Esquerra Republicana i la CUP.