El Futsal Tiana deixa escapar dos punts contra el Sant Feliu (4-4)

El Futsal Tiana ha tornat a fer un mal resultat aquesta setmana. Tot i treure un punt al empatar a quatre al complicat camp del Sant Feliu. Els de Víctor Blaya han vist com deixaven escapar un marge de 1 a 4 que tenien a favor i que hauria suposat una bombolla d’aire gairebé garantida pels tianencs. Un partit que veient el resultat es podria valorar de positiu, però que veient el partit veus que el resultat ha estat dolent, Víctor Blaya

I és que els tianencs han arribat a anar 1 a 4 al marcador i han demostrat la seva fortalesa. Tenien el partit dominat i controlat. No patien i han vist com en pocs minuts els empataven. Una situació que fins i tot ha fet que l’entrenador veies els tres punts al sarró.

La salvació gairebé feta

Tot i que encara queden jornades per disputar-se l’equip tianenc ja ha eludit el descens gairebé de manera matemàtica. L’entrenador creu que l’equip ja ha passat tots els problemes que calia i ara ja es poden centrar en seguir endavant, no mirar enrere i pensar en la copa, Víctor Blaya

Ara l’entrenador sap que cal anar a per totes la propera jornada. Aquesta no serà la setmana que ve, ja que descansen. Ara tenen un parell de setmanes per preparar un partit complicat que els espera de cara a la setmana del pont, on saben que tindran moltes baixes.