Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Futsal Tiana derrota a màgic Sants en una primera part de luxe (1-6)

Partit gairebé de tràmit entre el primer equip del Futsal Tiana i el Màgic Sants. Els de Jorge Asensio han fet una primera part de luxe en uns 20 minuts que podrien ser gairebé perfectes. Molta pressió, control de pilota i molt bones accions que han donat un resultat boníssim al descans amb el clar marcador de 0 a 5. Alex Delgado i Jordi Pastor van ser els màxims responsables d’aquest marcador, ja que van ser els grans artífex dels gols d’aquesta primera part.

A partir d’aquí el partit s’ha convertit en un tràmit i l’esforç de la primera part s’ha volgut dosificar a la segona. Per tan calia anar guanyant i mantenint el resulta. Destacar el gol a la Segona part de César que va entrar per tot l’escaire i el debut de Toni Oñate amb el primer equip de l’entitat.

A més el Futsal Tiana sabia que si guanyava es tornava a posar segon, ja que l’Alella ha perdut aquest cap de setmana contra el Castellví per 4 a 7 el dia anterior al seu partit. Tot i això no es poden refiar, ja que la propera setmana el Futsal Tiana juga contra l’Esplais, líder del grup a de primera nacional i rival directe. Sabien que amb aquest marcador anirien amb una mica més de coixí al enfrontament d’aquesta setmana.