Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Vòlei Tiana torna a guanyar en un partit maratonià

Les Tianenques arribaven després d’un dur partit la setmana passada i aquesta setmana els hi ha tornat a tocar. El partit s’ha complicat ja en el primer set, on han vist com les locals es posaven 25 a 23 i s’avançaven. Les gironines han fet valdre la seva condició de millor del segon grup per poder guanyar un set a la primera de canvi contra les tianenques. Després d’aquest parcial José de la Barrera ha fet rotacions que han donat com a resultat retornar el parcial i empatar el partit amb un marcador idèntic al set 23 a 25. En el tercer les coses han anat molt igualades des d’un principi i han fet que el final fos a cara o creu pel Vòlei Tiana que s’ha endut el set per 26 a 28.

Quan semblava que tot estava fet, han tornat a veure com les locals del Bordils es posaven per davant i empataven el partit a dos sets amb, de nou, un 25 a 23. Això ha fet jugar el cinquè i definitiu set, en que les noies de Tiana han guanyat per 13 a 15 i s’han endut de Girona una victòria que les fa seguir estant en tercera posició d’aquesta primera divisió de la lliga femenina.