El Futsal Tiana empata en el darrer instant (5-5)

Bon partit el que han pogut veure els aficionats a les instal·lacions del Col·legi Pare Damián de Barcelona, entre dos equips amb dos estils de joc ben diferents. L’equip local ha sortit intentant dominar el joc, però la defensa en mitja pista dels tianencs ha fet que no poguessin sortir amb la seva. Amb els minuts de tempteig encara per complir-se, Carlos, amb un xut llunyà, avançava a l’equip del Maresme en una de les seves primeres aproximacions. Però poc duraria l’alegria visitant.

Edgar Quílez, amb una canonada des de 10 metres ajustada a la base del pal, sorprenia a Victor que res ha pogut fer per tallar la pilota. I gairebé sense temps per reaccionar, un nou error defensiu en un servei de cantonada costava un altre gol, per a desesperació de l’entrenador tianenc. Jonni i Antonio, marcaven un gol per a cada bàndol que deixava el marcador 3-2 al descans, en una primera meitat de grans alternatives en el joc.

En els minuts de descans, Jorge Asensio ha ordenat un canvi radical del sistema defensiu. Amb una defensa en tota la pista, els visitants han ofegat al conjunt barceloní en la creació de joc i s’han fet amb el control absolut de la possessió de la pilota i sobretot de les ocasions de gol. Els locals però han tornat a marcar i s’han posat amb el  amb el 4 a 2.

La pressió contra la porteria exercida pels de Tiana es trobava amb un mur gairebé inexpugnable, però als 9 minuts Jonni marcava el segon en el seu compte particular i apropava als seus.  César ha empatat el partit mancant sol 8 minuts per acabar. En aquell moment semblava que era més aprop el gol del Futsal Tiana que del Padre Damian, però no ha estat així i els barcelonins s’han avançat i han deixat el 5 a 4 que semblava definitiu. Els últims minuts han estat d’asfíxia total per als locals que s’han defensat a la perfecció, però mancant 20 segons per al final, Carlos, des dels 9 metres, empatava el partit.

I poc va faltar per  acabar de remuntar el marcador. Amb 15 segons per disputar i un servei de cantonada al seu favor, Asensio sol·licitava un temps mort per preparar una jugada d’estratègia. Carlos rematava però la seva volea es marxava fora. Al final repartiment de punts

Amb aquest marcador el Futsal Tiana passa a la tercera posició de la taula classificatòria. Els tianencs han vist com els ha superat l’Alella per l’averatge, ja que estan empatats a 48 punts.