El Futsal Tiana goleja al Balaguer (7-0) i respira més tranquil

El Futsal Tiana ha sumat una molt treballada victòria a casa davant del Balaguer. El marcador, ha estat com el joc, contundet. Els de Víctor Blaya han començat d’una manera molt potent. Han sumat 4 gols en els primers 10 minuts el que ha deixat el partit sense gaire història.  L’entrenador del Tiana s’ha mostrat molt satisfet amb un partit que ha estat plàcid i on tot ha anat rodat. Com reconeixia el mateix entrenador. Víctor Blaya

El partit no ha tingut cap complicació. Tot el contrari. A part de l’avantatge del principi el Tiana sempre ha controlat l’enfrontament. La sortida de pilota era pels de Blaya i a més han disposat de nombroses oportunitats que no han acabat de materialitzar. Fins als darrers minuts de partit. En aquell moment han arribat els gols que sentenciaven el partit i deixaven el Futsal Tiana amb el marcador final de 7 a 0.

L’equip tianenc suma un total de 15 gols a favor i només un en contra el els dos darrers partits. L’encert de l’atac i la defensa comença a ser un fet a tenir en ment. L’entrenador ja ho té clar que ha millorat tant l’atac com la defensa.

Ara només queda seguir en aquesta línia. Amb aquestes dues victòries els de Blaya prenen molt d’aire de cara a aquesta etapa del campionat. Veuen la zona baixa molt més lluny i saben que calia per evitar patir més del previst aquesta temporada. Víctor Blaya

El partit era important ja que aquesta setmana descansen per motius de calendari.