El Futsal Tiana guanya al Santa Eulàlia (3-4) i segueix mirant amunt

El Futsal Tiana ha aconseguit una nova victòria que els puja una mica més a la taula classificatòria. Els tianencs han aconseguit guanyar al Santa Eulàlia per un ajustat 3 a 4, que demostra lo disputat del partit. L’enfrontament a més, no ha començat bé pels de casa nostra, ja que a la primera part ja perdien per 2 a 0. Per tan una victòria molt patida, com reconeixia el mateix entrenador Víctor Blaya

Però a la segona part les coses van canviar i l’equip ha equilibrat forces amb els de Santa Eulàlia, un rival potent i han acabat amb opcions per guanyar tots dos, però aquesta vegada si que ha caigut la moneda del cantó d’un Futsal Tiana que ha vist com la sort aquest cop si queia del seu costat

Amb aquest marcador l’equip tianenc suma una nova victòria i demostra que la seva capacitat de reacció ha millorat. Victor Blaya

Ara comencen unes vacances que es convertiran en una pretemporada. Descans i entrenaments per arribar amb força a la segona part del campionat. On esperen que els resultats els segueixin acompanyant.