Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Gent busca una “alternativa” per al proper mandat

Gent pel Progrés de Tiana convoca els veïns a una assemblea del partit que, aquest cop, és oberta a tothom. A 5 mesos de les eleccions municipals fan un acte públic per compartir impressions. Segons informen volen explicar com veuen el mandat actual i els últims anys al poble. A més, volen conèixer les opinions dels tianencs per “acabar de prendre decisions de futur davant la propera convocatòria d’eleccions”. Aquest partit creu que és un bon moment per “buscar alternatives” i “noves oportunitats”. És per això que conviden tots aquells que creguin que cal un canvi en el govern. Així ho ha explicat un dels seus membres i representant al consistori Ferran Pascual.

 

gent

Des de Gent pel Progrés asseguren que volen seguir treballant pel poble però encara no han decidit si es presentaran a les properes eleccions municipals. La idea, de moment, és la de continuar. Aquesta reunió, doncs, podria ser un “punt de partida” a l’hora d’elaborar la llista del partit, amb possibles noves incorporacions, i el programa electoral.

 

Des del 1999

Gent pel Progrés de Tiana va néixer fa 15 anys amb persones independents i militants d’Iniciativa. Aquest partit forma part de l’Entesa pel Progrés Municipal, que està vinculada a Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa. L’any 1999 es van presentar a les seves primeres eleccions i van aconseguir el primer regidor, Emili Muñoz. Al 2003 els resultats encara van ser més bons pel partit, aconseguint fins a 3 representants a l’oposició. L’any 2007 formarien el seu primer govern, amb Muñoz al capdavant com a alcalde. Un govern que van compartir amb Convergència i Unió. Durant aquest quart mandant (2011-2015) han estat a l’oposició amb 3 regidors: Joan Pau Hernández, Ferran Pascual i Montserrat Mallol.