Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’any nou es descorxa a la Sala Albéniz

La nit de cap d’any sembla obligatori allargar la celebració fins la matinada. Per aquells que ho vulguin fer sense sortir de Tiana, els Descorxats han organitzat una festa a la Sala Albéniz que començarà a la 1:00h i estarà amenitzada amb la música dels tres discjòqueis que van participar a la Kastanienfest i als Correbars.

Tot i que molts dels membres dels Descorxats ja havien participat en l’organització d’aquest esdeveniment els últims dos anys, aquest és el primer que ho fan oficialment com a grup. Al 2012 van patir una mica amb la manca d’assistents perquè la música no va agradar; però una dels seus membres, Irene González, assegura que l’any passat va anar molt bé i que enguany esperen que es repeteixi.

 

Pel que fa a l’organització de l’acte, els Descorxats asseguren que han anat una mica justos de temps perquè la Kastanienfest ja els hi va portar molta feina. Tot i així, les vacances de Nadal els hi serviran per polir els pocs detalls que els hi queden per oferir una celebració que duri fins ben entrada la matinada.

Des d’aquest grup jove esperen que, a més dels veïns del poble, també hi arribin algunes persones de fora. De fet, segons Irene González, aquesta festa reflecteix una de les idees bàsiques amb la qual va néixer Descorxats: potenciar alternatives d’oci més juvenils a Tiana que atraguessin al jovent d’altres zones.

 

Malgrat tot, els Descorxats asseguren que aquesta és una festa on ho poden passar bé veïns de totes les edats. A més, aquest any la celebració també tindrà un caire solidari. S’establirà un punt de recollida pel Banc d’Aliments i una guardiola per ajudar als més necessitats.