Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Futsal Tiana guanya amb comoditat el cuer, el Sitges (5-3)

El Futsal Tiana ha tornat del pont amb les piles carregades. I és que després d’aquest descans han aconseguit una treballada victòria contra el cuer, el Sitges, per un 5 a 3. Bones vibracions i bones sensacions pels entrenadors, tot i que també hi ha hagut algun moment de desconnexió quan el partit estava més encarrilat. Els tianencs sabien que havien de guanyar i així ho han fet. L’entrenador ha valorat molt positivament el partit. Escoltem Jordi Víctor Zarraluki:

 

“Zarra” reconeixia que tenien molt a perdre i poc a guanyar ja que al camp del cuer, les coses sempre es poden torçar. Zarraluki ha volgut destacar el joc net del rival:

 

Després de jornades de patiment i de treure mals resultats, als tianencs els calia un partit com el d’aquesta setmana. Joc net i un rival que volia fer futbol: una manera de fer que no han trobat sovint però sí en aquesta ocasió:

 

La propera jornada, els de Tiana tenen partit contra el Vilafant. La victòria és imprescindible per poder seguir pujant posicions a la taula classificatòria.