Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Candini: “Cal anar a Madrid per poder parlar cara a cara amb el govern espanyol”

La campanya electoral pel 20-D està passant força desapercebuda a Tiana. A banda de les paradetes d’Esquerra Tiana i d’En Comú Podem que s’han deixat veure aquest dimarts al mercat setmanal, Democràcia i Llibertat ha fet aquest dimarts al Casal un acte “de conscienciació”.

La convidada central ha estat Montserrat Candini, alcaldessa de Calella i diputada al Parlament. Candini ha dit que “hi ha qui pot tenir la sensació que no cal anar a Madrid” però que “justament es fan actes com el d’avui a Tiana perquè Democràcia i Llibertat pugui parlar cara a cara amb el govern Espanyol”.

Segons Olga Rué, portaveu municipal de Convergència, la xerrada tenia l’objectiu d’explicar “per què convé votar Democràcia i Llibertat diumenge”.

IMG_4892

Candini ha deixat clar que, per sobre de tot,  vol “fer pedagogia de la responsabilitat que tenim el dia 20 de desembre”.

IMG_4911

Per tant, ha explicat la diputada, “és essencial aconseguir un bon resultat diumenge”.

 

IMG_4896

Montserrat Candini també ha parlat sobre la visió que té Espanya del procés independentista. Ella, precisament, va viure des de la seva condició de senadora com es treballa a Madrid i, per això, ha remarcat que “hi ha una visió antiga, en blanc i negre”. Amb aquesta frase ha justificat el sentiment de “desconnexió” del poble català respecte l’espanyol.

 

L’argument final i més important de la xerrada, Candini l’ha versat en 4 eixos fonamentals que passen per la “confiança a Mas” i per “pensar en el futur dels nostres fills i néts”.

L’alcaldessa de Calella no s’ha atrevit, però, a fer previsions del que pugui passar diumenge però sí que ha destacat que “Catalunya té reptes gegantins” i que es “percep un cert desànim”. Paral·lelament, ha assegurat, està “plenament convencuda que el govern de Mas arribarà a un acord amb les CUP”.

 

IMG_4916

L’acte ha acabat amb una ronda de preguntes de més de mitja hora i ha finalitzat amb una copa de cava. Olga Rué n’ha fet una valoració molt positiva, emfatitzant que “no es pot caure en el desànim”. Ha dit que han organitzat la xerrada per “fer que la gent surti a votar Democràcia i Llibertat per poder seguir endavant amb el procés”.

 

A l’acte s’hi han vist cares conegudes com per exemple l’exalcalde de Tiana, Josep Maria Galceran (CiU). També n’hi havia del poble veí; hi ha assistit l’exalcalde de Montgat, el convergent Francesc-Xavier Garcia, i alguns regidors, també de Convergència, de l’actual consistori.

IMG_4918