Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Futsal Tiana guanya sense brillantor contra el Sant Feliu (2-3)

El partit ha començat amb un control del joc més o menys clar per als visitants , que amb un parell d’avisos clars i dues pilotes al travesser sembraven els dubtes en els de Sant Feliu. Aviat canviarien les coses. Dues entrades molt dures al principi del partit han canviat el signe del mateix. Els locals es feien amb les regnes del matx i per sort per als de Jórge Asensio, no han encertat en alguna de les ocasions de què han disposat abans del descans.  Sort per als de Tiana del gran gol aconseguit per Oscar a mitjans de la primera meitat, amb un gran xut després de deixar enrere a la seva defensa.

A la segona meitat el joc s’ha decantat per un esquema sense control del qual s’ha vist beneficiat clarament els del Sant Feliu, donant la volta al marcador i deixant una clara sensació d’impotència en l’equip de Jorge Asensio.

L’actuació arbitral ha deixat molt que desitjar i han vist com moltes faltes no eren ni xiulades. Això ha fet canviar la mentalitat dels tianencs i l’equip s’ha avocat a buscar una victòria que han trobat poc després de tornar a enviar una pilota al pal. Dos gols a falta de 7 i 2 minuts per acabar han deixat sentenciat el partit. Finalment han aconseguit una victòria amb un regust dolent.

Queixes de l’arbitratge

El Club presentarà un informe a l’estament arbitral , mitjançant el qual demanarà alguns aclariments sobre diversos fets succeïts el passat diumenge a Sant Feliu.