Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ricky Cardús acaba dotzè a Moto2

El tianenc Ricky Cardús ha tancat una molt bona primera cursa del mundial. El pilot que estrena equip, el Tech3 i que substitueix a Alex Mariñelarena, que està recuperant-se d’una greu caiguda, ha aconseguit una merescuda dotzena posició. El pilot tianenc ha treballat molt bé la cursa i demostració és la bona dotzena posició, que podria haver estat la vuitena si no arriba a ser perquè en el darrer revolt l’han superat rivals com Jonas Folger, Louis Rossi i Anthoni West.

Una posició més per la desqualificació de Nakagami

Ricky Cardús, i la resta de la graella, ha vist com el segon classificat, Nakagami ha estat desqualificat per utilitzar un filtre d’aire il·legal segons la nova normativa. Amb aquesta situació tots els classificats ha guanyat una posició.

Tito Rabat guanya la cursa

TITO RABAT

Tito Rabat, que també ha tingut sempre molta vinculació amb Tiana, ha estat el guanyador de la prova de Moto2 a Qatar. El corredor ha sapigut mantenir la calma i ha anat escalant posicions després d’una mala sortida. La seva veterania a la categoria l’ha fet guanyar una molt bona cursa i posar les bases per intentar guanyar el mundial