El Futsal Tiana perd el partit i la segona posició

La primera meitat ha estat dominada pels locals. L´Alella, amb un control de la pilota absolut, tocava principalment a la zona mitja del camp, el que facilitava el treball defensiu de l’equip blanquigroc. Els de Tiana han posat en pràctica un joc a la contra no massa habitual, però que donava els seus fruits.

Arran d’un llançament sense barrera Carles, amb un xut ras, aprofitava aquesta circumstància per pujar al marcador l´1 a 2 poc abans del descans.

Poc semblava canviar després de tornar dels vestuaris. El ritme del partit no ha patit variacions i en una jugada ràpida arribava l’1 a 3 amb un gol de molta fortuna per als visitants. A partir d’aquí tot s’ha girat pels interessos dels de Jorge Asensio. En només 3 minuts els locals han marcat 3 gols per posar-se per davant en el marcador , per a deliri del seu públic i gairebé sense adonar-se’n es trobaven en una situació completament diferent Un parell d’ocasions clares errades pel Futsal Tiana van poder canviar el signe del partit , però els errors han acabat condemnant l’equip tianenc a la derrota

S’acaba la primera volta i el més important és que l’equip segueix ficat en la baralla per la segona plaça de la lliga, amb un sol punt de desavantatge respecte al Alella FS.