Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El grup de competició de dansa de l’EMMD es prepara per la seva primera actuació

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana va iniciar el passat octubre un procés de selecció per crear el primer grup de competició de dansa del centre. Ara, després d’uns mesos en actiu, participaran en la seva primera competició a Mollerussa.

La Local les ha visitat per conèixer com han viscut aquests primers mesos i com afronten aquesta primera competició. Elles mateixes ens expliquen per què van voler formar part d’aquest grup:

 

El grup de competició de dansa, format per alumnes entre 10 i 13 anys amb un bon nivell tècnic en les especialitats de dansa moderna, clàssica i contemporània, està conduït per la Julia Pradas i es reuneix els divendres a la tarda:

 

A part de la Julia, també compten com a professora convidada a la coreògrafa Yolanda Murillo:

 

La Julia Pradas explica que aquest projecte va sorgir com una necessitat de motivar-les després de la pandèmia i les classes online i una manera de tornar a trepitjar un escenari amb força:

 

Porten en actiu des del mes de novembre i des de llavors han preparat coreografies grupals però també individuals i duos:

 

El cap de setmana del 5 i 6 de març serà la primera vegada que portin totes aquestes coreografies dalt d’un escenari perquè les puntuïn:

 

Tot i que estan nervioses, també ho esperen amb ganes: