Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Mag Felip porta el seu espectacle a la residència i centre de dia Sant Cebrià

En motiu del Dia Mundial dels Avis, que va ser el passat dijous 26 de juliol, la residència i centre de dia Sant Cebrià va organitzar, aquest dilluns 30, una activitat on els residents van poder gaudir d’un espectacle juntament amb les seves famílies, fills i néts.

La Rebeca Ferre és l’educadora social de la residència i és l’encarregada d’organitzar tant les activitats del dia a dia com aquestes, que anomenen extraordinàries:

 

La programació d’aquestes activitats extraordinàries és molt variada, explica la Rebeca:

 

La d’aquest dilluns tenia una barreja de música, ball i màgia. El Mag Felip va portar els seus trucs i les seves cançons fins a Tiana. Amb una constant interacció amb el públic, la idea era que no fossin simples espectadors, sinó que també se’ls inclogués dins de l’espectacle.

Es va passejar entre el públic, fent que els avis i àvies interactuessin amb els seus trucs de màgia, els regalava abraçades i petons, a tots, un a un; i els més valents van sortir al final per fer un trenet al ritme de la cançó “El Chacachá del Tren”.

Com tots els mags clàssics, l’acompanyava la seva ajudant. Tots dos van de residència en residència, principalment de la comarca del Maresme, duent el seu espectacle. Ja han passat per més de 80, expliquen:

 

I com és que van decidir anar cada setmana a una residència nova i crear al Mag Felip? Ells mateixos ens ho expliquen:

 

Ambdós consideren que la gent gran és un col·lectiu vulnerable que necessita que li donin amor, especialment aquells que per una raó o una altra han d’estar a una residència:

 

És, doncs, una doble teràpia: pels avis i àvies i per a ells mateixos.