Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un pla d’entrenament per superar l’Enrucada, nou repte de la plataforma Esportianitza’t

Des del 16 de juliol, les inscripcions per participar a l’Enrucada d’aquest 15 de setembre estan obertes, tant per la cursa com per la caminada. Aprofitant aquesta cita esportiva, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha creat un repte mitjançant la seva plataforma Esportianitza’t.

Amb l’objectiu de preparar-se per a l’Enrucada, el David Vergés, personal trainner de Duet Sports i director de Fes Tri Tiana, ha proposat un pla d’entrenament, dividit en dos nivells segons l’experiència i l’estat físic del corredor, per tal d’arribar al 15 de setembre preparat per superar-la.

El repte comença aquest dimarts 31 de juliol i durarà fins al dia anterior a l’Enrucada. Per superar-lo, s’haurà d’arribar als 800 punts. Com tots els reptes que es promouen des d’Esportianitza’t, els punts s’aniran acumulant mitjançant una aplicació de tracking, que enregistra els quilòmetres fets i les calories cremades.

Entre tots aquells que superin els 800 punts, es sortejaran 5 premis diferents: tres rellotges esportius, un xec amb valor de 150 euros per gastar a qualsevol botiga Decathlon, una cantimplora Esportianitza’t, merchandasing de Mulla’t per l’esclerosi múltiple i cinc samarretes amb el logo d’Esportianitza’t.

El nom dels guanyadors es publicarà el 13 de setembre, dos dies abans de l’Enrucada, on s’entregaran els premis.

CARTELL ENRUCADA 2018