Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Magazine: nou programa a La Local – Ràdio Tiana

La Local – Ràdio Tiana ja es prepara per començar el nou curs. Aquest setembre, la ràdio del poble seguirà emetent programes emblemàtics com, per exemple, “L’envelat” però també acollirà nous programes.

‘El Magazine’ és la nova aposta de l’emissora municipal. Cada divendres a la tarda, els tianencs tindran un nou instrument d’entreteniment. El programa es marca per objectiu que tothom desconnecti de la seva rutina setmanal. Durant aproximadament una hora, les ones de Ràdio Tiana s’ompliran de temes relacionats amb la cultura i l’oci.

El_Magazine_Perfil
Eslògan d’El Magazine

 

‘El Magazine’ tindrà un espai per parlar de cinema, dedicat al públic de totes les edats. Farà un repàs per l’actualitat més destacada de la setmana, fent especial èmfasi en aquella notícia que mes ressò hagi tingut. També parlarà d’història tianenca i donarà veu als vilatans amb un espai que exposarà què agrada i què no a la gent del poble.

Tot això, de la mà de 3 presentadores, totes elles col·laboradores de La Local – Ràdio Tiana. La Júlia Riera, la Yaiza Terrón i l’Elisenda Liñán aportaran a la ràdio la dosi d’entreteniment juvenil que fins ara hi mancava. Asseguren que “es prenen el projecte com un repte professional però també personal” i que “volen fer que els tianencs riguin, s’emocionin i se sentin part de la ràdio”.

presentadores
Les presentadores d’El Magazine

 

‘El Magazine’, ja disposa de xarxes socials actives. Tot i això, encara és dubte l’hora de l’emissió ja que dependrà de com s’estructuri la graella de programació de la temporada que al setembre comença. Facebook i Twitter seran, doncs, les eines per donar a conèixer el programa i per informar de tot allò relacionat amb el mateix.