Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Mercat convida a tastar els productes de proximitat

Aquest cap de setmana s’ha pogut degustar els productes del Mercat de Productes de la Terra del Maresme. Ha estat dins el tastet popular, que s’ha fet per donar a conèixer la oferta de les diferents parades.

IMG-20140510-00453

Aquesta activitat ha comptat, també, amb una visita institucional. Pel mercat hi ha passat el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana, el conseller de Promoció Econòmica del Maresme, Santi Fontbona i la coordinadora de comerç del Maresme, Marta Escribà. Des de Tiana l’han visitat l’alcaldessa, Esther Pujol, i el regidor de promoció econòmica, Jordi Gost.

DSC_0334

 

IMG-20140510-00441

Aquest Mercat va començar fa un mes i ja ha donat la volta als quatre municipis que l’acullen. A més de Tiana, hi ha Montgat, Argentona i Arenys de Mar.

Ha estat el segon dissabte que ha arribat al poble i ho ha fet amb més parades. A partir d’ara s’hi trobaran també: La Klosa, una granja ecològica de Mataró que ven ous i Can Pujol, de Vilassar de Dalt: especialitzats en formatges.

Durant aquesta jornada, els paradistes han afirmat estar satisfets amb el mercat i amb l’acollida que han rebut per part dels tianencs. Asseguren que es tracta d’un tipus de client molt sensibilitzat amb el producte de proximitat.