Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El mes de la DO Alella protagonitza l’agenda de Can Baratau pel mes de març

La biblioteca Can Baratau comença el mes de març amb una agenda plena d’ofertes lúdiques. Algunes d’elles s’emmarquen dins del mes de la DO Alella, és a dir, seran activitats que giraran al voltant del món del vi.

Can Baratau en farà quatre. La primera és el Concurs d’Instagram de la DO Alella, Vinstagram, que va començar al gener i segueix vigent fins al 31 de març.

La següent tindrà lloc aquest mateix dijous 7 de març, durant l’Hora del conte. L’escriptora Elisenda Guiu llegirà el seu conte “El raïm inquiet”, on explicarà als infants com es fa al vi. A més a més, la lectura anirà acompanyada d’un tast de most.

També està destinat pels infants el taller de clauers amb taps de suro que es farà el divendres 15 de març, a càrrec del personal de la biblioteca. Per poder participar només cal ser major de 5 anys i fer inscripció prèvia.

Per últim, el dimecres 27 tindrà lloc l’activitat més destacada, aquest cop destinada a un públic adult. Es tracta del concert taller de “Corrandes són corrandes” anomenat “Les paraules del vi”. L’espectacle anirà acompanyat d’un tast de vins del Celler Quim Batlle. També es requereix inscripció prèvia.

L’actual directora de Can Baratau, la Pilar Aznar, explica que el mes de la DO Alella és una iniciativa en la qual participen totes les biblioteques que formen part del territori d’aquesta denominació d’origen:

 

La directora de la biblioteca de Tiana opina que aquest tipus de temàtiques mensuals fan que la gent de fora del municipi pugui conèixer Can Baratau:

 

Aquestes, però, no són les úniques activitats destacades que es faran aquest mes. La Pilar n’explica tres més:

 

L’Hora del conte d’aquest dijous es farà, com sempre, a dos quarts de sis de la tarda.